Seck moet bij Bondsparket getuigen na vermeend racisme tegen Standard: “Een schande, de refs steunen me niet...”

Jupiler Pro LeagueVijf goals, drie rode en tien gele kaarten. Antwerp-Standard (2-3) had veel weg van een straatgevecht in Deurne Noord. Dat na het incident tussen Seck en Amallah ook in de catacomben geen einde kende. Seck, nadat hij verhaal was gaan halen in de kleedkamer van de Rouches: “Het is een schande. De scheidsrechters steunen me gewoonweg niet. Het is racisme.” Engels: “Seck wil niet zeggen wat Amallah zei, maar hij zit te wenen als een klein kind... zo’n beest.” Amallah lachte de beschuldigingen weg. “Ik denk dat er genoeg kleuren en origines in mijn ploeg zitten.” Seck moet nu bij het Bondsparket getuigen over wat er juist gebeurd is.

39 reacties

  • R.j.l. D.

    2 jaar geleden
    dit is een klucht. Engels stond in de buurt van Amallah en die moet zeker gehoord hebben wat die laatste zei. En Engels kennende, die had zeker tegen de ref ingelicht als het erover was. Als Antwerp én Seck hiermee wegkomen, is het duidelijk dat Vlaamse ploegen worden bevoordeeld. En al zeker als je ziet dat een figuur als Verstraete elke match wegkomt zonder kaart of amper geel, gisteren gaf hij 2 kopstoten aan Pavlovic, terwijl de lijnrechter in zijn buurt stond. match is afgefloten, klaar
  • Philippe Huon

    2 jaar geleden
    Preventief beide ploegen enkele matchen schorsen, net zoals Beerschot.
  • Ninneke Langa

    2 jaar geleden
    De reactie van Seck was erover hij heeft zijn ploeg daarmee in de steek gelaten hij heeft zich niet als een echte prof gedragen .
  • Geens Rik

    2 jaar geleden
    Als Seck hiermee weg komt door gewoonweg met racisme te schermen is het hek van de dam. Maar gaat KBVB wel durven optreden en weer niet gewoon struisvogel tactiek toepassen? Seck en enkel Seck moet hier een voorbeeld straf krijgen. Gelukkig waren er geen Standaard supporters aanwezig of hij had voor een veldslag gezorgd. Alle respect voor Visser.
  • Dirk Keizer

    2 jaar geleden
    Wie het spreekt hier de waarheid. Niemand heeft iets gehoord. Noch de scheids noch Engels. Wie moeten we dan geloven!