Viroloog Steven Van Gucht bij VTM NIEUWS.
Volledig scherm
Viroloog Steven Van Gucht bij VTM NIEUWS. © VTM NIEUWS.

Zijn zelftesten voor kerst- en nieuwjaarsfeesten de oplossing? Viroloog Van Gucht reageert bij VTM Nieuws

Eén op de vier Vlamingen is van plan om een zelftest te doen voor het kerst- en nieuwjaarsfeest. Dat blijkt uit een peiling van VTM Nieuws. Veel mensen willen vieren met familie, maar er is nog veel onduidelijk. Zijn zelftesten voor privéfeestjes de oplossing? Viroloog Steven van Gucht reageert bij VTM Nieuws en beantwoordt ook uw andere vragen.

24 reacties

  • Geert Landsman

    2 jaar geleden
    Omikton stelt niks voor, 2 a 3 dagen milde ziekte en je bent beter. Deze variant is toch al aan het verspreiden maar heeft amper gevolgen.
  • Freddy Duschek

    2 jaar geleden
    Misschien, waarschijnlijk en mogelijk zijn DE woorden om altijd gelijk te krijgen , zowel als expert als minister. Ze weten het dus niet zeker en raden er maar op los.
  • Toon Schouteden

    2 jaar geleden
    @Marcel Neutgens: omdat er strengere regels zijn, o.a. horeca tussen 17.00 en 5.00 dicht, géén evenementen... En dat weet meneer Van Gucht ook.
  • roger boons

    2 jaar geleden
    verplicht de vaccinatie , door de schuld van die weigeraars moet ik morgen mijn derde prik halen en leuk is dat niet . neem ze hun vrijheid af -volledig .
  • Kurt Verstraete

    2 jaar geleden
    Ik heb mij laten vaccineren op mijn vrijheid terug te krijgen... Nu ook boosterprik achter de rug. Dus nog testen... ik denk het niet!