André Hazes en Sarah van Soelen in gelukkiger tijden.
Volledig scherm
André Hazes en Sarah van Soelen in gelukkiger tijden. © Brunopress

André Hazes annuleert zijn plannen voor 2022 en verwijdert alle foto’s met Sarah van Soelen

ShowbizzAndré Hazes (27) heeft plots al zijn foto’s met Sarah van Soelen (25) van zijn Instagrampagina verwijderd. Het leek er al een tijdje op dat de twee uit elkaar zijn, maar Van Soelen zei vorige week dat er slechts sprake is van een relatiepauze. Bovendien legt de 27-jarige zanger, die kampt met een burn-out, ook voor heel 2022 zijn werk neer.

  1. IN BEELD. De wespentaille van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala
    Play
    Celebrities

    IN BEELD. De wespentail­le van Kim Kardashian en de zwarte pannenkoek van Cardi B: dit waren de strafste outfits op het Met Gala

    Het korset van Kim Kardashian zat zo strak dat ze de trap niet meer alleen op kon, Cardi B had ácht helpers nodig, en Camilla Cabello had een blok ijs bij. Het exclusieve Met Gala, georganiseerd door modebijbel Vogue, was maandagnacht weer een bonte bedoening. De grootste sterren spaarden kosten noch moeite om op te vallen, binnen het thema van ‘The Garden of time’. Van zedig en smaakvol tot ronduit bizar: dit droegen de grote Hollywoodsterren op hét evenement van het jaar.
  2. "Had ik daar écht over nagedacht, had ik het misschien niet gedaan": steeds meer mannelijke BV’s uit de kleren op tv
    PREMIUM
    TV

    "Had ik daar écht over nagedacht, had ik het misschien niet gedaan": steeds meer mannelijke BV’s uit de kleren op tv

    Joris Hessels (43), Dieter Coppens (46), Axel Daeseleire (55) of Filip Peeters (61). Allemaal verschenen ze recent poedelnaakt in een tv-programma - de ene al wat explicieter in beeld gebracht dan de andere. “We zijn allemaal naakt geboren, he”, relativeren ze die keuze. Waarom ze besloten uit de kleren te gaan, leggen Filip, Joris en Dieter uit in een uitgebreid interview. “In voetbalkleedkamers wordt er naar elkaars fluit gekeken, maar om dat op de nationale televisie te smijten, vind ik nog iets anders.”