Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News
Anderlecht AND
2
EINDE
0
STVV STV
  • 60' Goal Lior Refaelov
  • 90'+6' Goal Majeed Ashimeru

Kompany en Anderlecht met vertrouwen naar Club na nieuwe zege tegen STVV: “Enige ambitie is winnen”

Jupiler Pro League12 op 12 voor Anderlecht! Voor rust kwam de trein moeilijk op gang, maar uit de kansenregen in de tweede helft ging een kopbal van Lior Refaelov uiteindelijk tegen de touwen. In het slot kopte Ashimeru de bevrijdende 2-0 binnen. STVV blijft dan weer achter met 0 op 12.

10 reacties

  • Dirk Molin

    2 jaar geleden
    Al ooit een wedstrijd aangevangen met de ambitie om te verliezen? Iedereen start met de ambitie om te winnen toch.
  • Michel Drets

    2 jaar geleden
    Als de arbiter weer geen penalty tegen Brugge fluit, zullen ze wel winnen. Ook gisteren in Leuven weer hulp gehad. De voetbalbond (en Club Brugge) is nu al in paniek voor het plaatsje in de CL en het coëfficient, Union mag en kan niet kampioen worden, let maar op mijn woorden!
  • jenny charels

    2 jaar geleden
    Waarop is die hoera hoera gebaseerd?. Gewonnen tegen st Truiden, de 13 de, tegen Seraing, de 16 de, tegen Zulte Waregem, de 17 de. Op basis daarvan gaan winnen op Club Brugge? Woeha! Zondag met de voetjes op de grond, alweer ....!
  • Gerry Cle

    2 jaar geleden
    Net zoals Kompany hoop ik op een open strijd tussen twee topploegen en net zoals Kompany hoop ik dat Anderlecht zal winnen.
  • Pascha Van Rossem

    2 jaar geleden
    Wat een verschil tussen het hedendaags RSCA en dit van een jaartje terug. Knap aanvallend voetbal, plezier in het spel, ... de ploeg begint op de rails te komen. Is RSCA al waar ze moeten zijn? neen Tegen STVV hadden ze tientallen goede kansen en hiervan wisten ze er maar 2 om te zetten naar een doelpunt. Dit moet nog veel beter. Een score van 5-0 was juister geweest. Tegen een sterkere tegenstander kan dit anders nog fataal aflopen echter deze club is goed bezig. Van geen RSCA suppoter.