Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

Imagoschade voor Bart De Wever: advies voor Raad van State hekelt nauwe banden tussen Antwerps stadsbestuur en bouwpromotor

Er was een te nauwe samenwerking tussen het Antwerpse college van Bart De Wever (N-VA) en voormalig projectontwikkelaar Erik Van der Paal. In een advies is de auditeur van de Raad van State kritisch voor het Antwerpse stadsbestuur. Daarmee halen de critici van de Antwerpse ‘immocratie’ hun slag thuis.

95 reacties

  • dirk clemeur

    2 jaar geleden
    Voortuinen verharden mag niet maar een stad laten vol poten met zielloze blokken appartementen die voor de meeste onder ons aan onbetaalbare woekerprijzen worden verkocht mag wel. Waar zit de logica hier.
  • André Van Laethem

    2 jaar geleden
    De verkiezingsuitslag van 2024 is al bekend. Zelfde situaties op nationaal vlak en voortspartelen tussen 2 partijen die nationaal niets te betekenen hebben. Eigenlijk zijn verkiezingen niet nodig
  • Chris Van den Eynde

    2 jaar geleden
    Als er één partij is, die kletsen gaat krijgen, samen met die andere kleine partijtjes van vivaldi, is het wel N-VA, in het begin was alles fris en vol goede voorwendselen en zijn ze mee verdronken in de vijver van de traditionele partijen. Twee kansen gehad en beiden verkwanseld = exit.
  • DIRK VAN DESSEL

    2 jaar geleden
    Ons onbarmhartig electoraal vonnis van 2024 over de kartonnen vlamingskes van de firma NV-A zal eens en voor altijd orde op zaken stellen.
  • louis reinquin

    2 jaar geleden
    Los van om het even welke politiek moet men mij toch eens uitleggen hoe men moet tewerk gaan als men de privé sector nodig heeft om een project op te starten. Mag men daar nog mee aan tafel zitten , een glas drinken, en de zaken professioneel bespreken. Of moet het via mailverkeer gaan en er zeker van zijn dat via deze afstandelijkheid de zaak zeker tot geen goed einde kan gebracht worden.