Lewis Hamilton wordt tot ridder geslagen door prins Charles.
Volledig scherm
Lewis Hamilton wordt tot ridder geslagen door prins Charles. © AP

Een opsteker na verloren WK-strijd: ‘Sir’ Lewis Hamilton tot ridder geslagen

Formule 1Lewis Hamilton (36) mag zich vanaf vandaag officieel ‘Sir’ noemen. De Brit, die zondag net naast de F1-wereldtitel greep, werd vanmiddag gehuldigd door de Prince of Wales, prins Charles, op Windsor Castle voor zijn diensten voor de motorsport.

29 reacties

  • Pedro Vanbesien

    2 jaar geleden
    Zoiets mag Verstappen op zijn buik schrijven. Zal maar een gewone stalknecht blijven.
  • Philippe Heymans

    2 jaar geleden
    Ridder of niet binnen een paar dagen spreekt niemand daar meer over zijn riddergedoe maar binnen 10 jaar zal er nog steeds over Max en de Red Bull gepraat worden en het filmpje van de laatse ronde miljoenen keren afgespeelt. Max heeft gewoon de ballen om een gat in te duiken. Onze nieuwe ridder zijn tijdperk is voorbij of zou Russel hem is te grazen zetten hetgeen mij niet zou verwonderen.
  • Jean West

    2 jaar geleden
    Wat heeft hij gedaan? F1 gereden en veel geld verdiend niet meer of minder. Zo zie je maar wat die titels waard zijn als ze die aan zulke personen geven.
  • Freddie Lamers

    2 jaar geleden
    En de gewone man die 50 jaar of nog meer trouw naar zijn werk gegaan is en allerlei uitdagingen op dat werk heeft aan gegaan, wordt op het eind met zo goed als niks afgescheept en een pensioentje van 1500 €. Lewis had niet met die onzin mee moeten doen, dan had ie nog eens een statement gezet.
  • monique bolen

    2 jaar geleden
    Het is zijn eigen verdienste , onlangs zij hij in een interview moest hij nu pas beginnen racen hij nooit die kans die hij toen op jonge leeftijd kreeg met de centen die hij toen had nu niet eens aan een zitje ging raken, het is een sport van rijkelui zoontjes geworden en dat was hij niet, proficiat met uw titel SIR.