©  Play5

Fabrizio zet gratis tattoos voor het goede doel: “We zouden wat dankbaarder moeten zijn”

Fabrizio Tzinaridis, die komend voorjaar de liefde zoekt in De bachelor, heeft een actie voor het goede doel op poten gezet. Door gratis tatoeages te zetten, wil hij mensen die het niet breed hebben een warme kerst bezorgen.

Eline Debie

De tattoo artist, die bekend werd als verleider in Temptation Island, werd wakker met het idee om een actie op te zetten. Dat vertelt hij aan Tv Familie. “De laatste tijd ben ik nogal bezig met zelfreflectie. Zo is mijn dankbaarheid uitspreken ’s morgens als een mooie start van de dag.”

Die dankbaarheid wil de Limburger tonen door terug te geven aan mensen die het niet breed hebben. “Recent dacht ik: verdorie, ’t is bijna kerst en dat wordt lang niet voor iedereen een plezante periode. Terwijl iedereen wel een warm eindejaar verdient. Denk maar aan de vele slachtoffers van de watersnood in de Ardennen.”

Het plan is om één dag lang kleine tattoos te zetten voor 50 euro per stuk. De opbrengst gaat volledig naar vzw’s die zich inzetten voor mensen in armoede. Ondertussen sloten al twee tattoo artists zich aan bij Fabrizio. Geld storten is ook een optie. Woensdagavond was er al bijna 2.800 euro opgehaald met de actie van Fabrizio. Hij hoopt tot 5.000 euro te geraken.

Fabrizio kreeg recent heel wat kritiek nadat hij aankondigde dat hij als lifecoach aan de slag gaat. ‘Moet je daar geen diploma voor hebben?’, klonk het. Kwatongen beweren dat hij deze actie enkel opzet om de kritiek te counteren. “Die kritiek glijdt van mij af”, zegt hij. “Als ik straks 100.000 euro doneer aan enkele kankerfondsen, zullen er nog zijn die mij een onnozelaar vinden.”

LEES OOK. Fabrizio reageert na kritiek op ‘De bachelor’: “Hebben jullie echt niets beters te doen?”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER