AFP
Volledig scherm
© AFP

Het invloedrijke socialemediaplatform Reddit trekt naar de beurs

Het socialmediaplatform Reddit heeft aangekondigd dat het zijn aandelen op de beurs gaat verkopen. Hoeveel aandelen Reddit naar de beurs zal brengen en tegen welke prijs, is ook nog niet vastgelegd. Bij een financieringsronde afgelopen zomer werd het bedrijf gewaardeerd op zowat 10 miljard dollar (bijna 8,9 miljard euro). 

  1. 1 op 4 vooraf ingevulde belastingaangiftes blijkt fouten te bevatten: zo vermijd je dat je tot duizenden euro’s te veel betaalt of misloopt
    PREMIUM
    37

    1 op 4 vooraf ingevulde belasting­aan­gif­tes blijkt fouten te bevatten: zo vermijd je dat je tot duizenden euro’s te veel betaalt of misloopt

    Opletten met de vooraf ingevulde belastingaangiftes. Vorig jaar bevatte maar liefst 1 op de 4 fouten. Dat blijkt uit onderzoek van Ive Rosseel, fiscaal adviseur van de ACV-studiedienst, en zijn collega Erik Van Laecke, van de belastingservice van ACV. Heb je je kadastraal inkomen goed nagekeken en alle leningen opgenomen in je aangifte? Met deze eenvoudige tips kun je vermijden dat je veel geld misloopt.
  2. EXCLUSIEF. Michel Doukeris, baas van AB InBev: “Overheid zou kleine cafés beter ondersteunen”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Michel Doukeris, baas van AB InBev: “Overheid zou kleine cafés beter ondersteu­nen”

    Geruime tijd had hij andere kopzorgen - een pandemie, energiecrisis en de inflatie - maar nu maakt Michel Doukeris (51) zich op voor de moeder aller sportzomers, waarin de biermerken van AB InBev in het zog van atleten mee in de spotlights staan. In een exclusief gesprek vertelt de Braziliaanse CEO van ’s werelds grootste bierbrouwer over de Belgische roots van zijn bedrijf, de groeiende populariteit van alcoholvrij bier en waarom overheden niet aan de zijlijn mogen toekijken wanneer cafés massaal de deuren sluiten. “Waar zullen onze zestienjarigen anders hun eerste job vinden om wat geld te verdienen?”