Hamilton na zijn zege in Silverstone en de crash van Verstappen.
Volledig scherm
Hamilton na zijn zege in Silverstone en de crash van Verstappen. © Reuters en Twitter

Emotionele Verstappen nog altijd verbolgen over juichende Hamilton op Silverstone: “Dat kan je niet maken”

Formule 1Het juichen van Lewis Hamilton na de GP in Silverstone op 18 juli heeft Max Verstappen flink pijn gedaan. Nu zindert het nog na. “Ik denk niet dat je dat kan maken, dat doe je niet.” Dat zei Verstappen in een interview op Ziggo Sport, waarin hij samen met Olav Mol een dag na zijn wereldtitel terugblikte op het afgelopen jaar. 

47 reacties

  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Deze reactie van Max bewijst me dat hij goed beseft wat er gebeurd is. Want hij rept niet eens een woord over de SC situatie in de laatste ronden, maar enkel en alleen dat door Perez hij WK is geworden. Dat heeft geen sikkepit uitgemaakt in de race, ja hij is een paar seconden even terug dichterbij gekomen om dan weer Hamilton te zien verdwijnen aan de horizon. Hij heeft die SC gebeurtenis dus blijkbaar zelf al verdrongen uit zijn geheugen.
  • Magda Van Lancker

    2 jaar geleden
    @luc Verbiest. Inderdaad..."WERELTKAMIOEN". Dus nét dat beetje tekort om werelDkamPioen te zijn
  • Eric Monique

    2 jaar geleden
    Hamilton is vergeten dat hij tijdens het seizoen ook geholpen is door de safety car… . Mercedes is een heel slechte verliezer.
  • peggy hndrickx

    2 jaar geleden
    Je auto op een andere zetten en niet omkijken mag dan wel?
  • lars tseibrev

    2 jaar geleden
    Je mag hier zeggen wat je wil, maar voor mij is Hamilton de WERELTKAMIOEN 2021 en aan de reacties hier te zien zijn er vele van het zelfde oordeel