Spaanse pers voert druk op Eden Hazard op voor ‘match van de laatste kans’, maar coach Carlo Ancelotti is gerust: “Eden zal goed spelen”

LaLiga‘Ahora o nunca’. Nu of nooit. De kop van de Spaanse sportkrant AS liegt er niet om: Eden Hazard staat voor de match van de waarheid. De Rode Duivel krijgt, onder meer wegens een golf aan coronagevallen, nog eens zijn kans tegen Cádiz. Time to shine, Eden. 

15 reacties

  • Marnix Malone

    2 jaar geleden
    Ik vraag me af wanneer hij zijn rancune terugvindt en etaleert op het veld. Eden moet zich niet laten wegspelen, iedereen kent wel eens pech. Eden heeft alles gespeeld bij Lille en Chelsea (m.u.z. 1 seizoen waar men hem ook afschreef...tot de juiste coach kwam en hij zijn rancune terugvond). Nu moet hij dat doen zonder coach, want Ancelotti is een ego-tripper.
  • Erik De jongh

    2 jaar geleden
    Komt nooit meer op niveau, verwacht een vervanging voor de zestigste minuut of vroeger met blessure
  • Dave Florizone

    2 jaar geleden
    Eden speelt altijd goed, de vraag is hoelang hij zal spelen alvorens hij terug geblesseerd is.
  • rony stokart

    2 jaar geleden
    Dat is echt niet eerlijk ! Nu de Chef Voetbal zijn nieuwe schoenen thuis inloopt (thuis wegens van schaamte niet durven buitenkomen) gaat Edèn een hele match spelen. Stel je voor dat hij ook nog een bal raakt, en de Chef daarover niet kan/mag schrijven... Om je aan je gekregen broeksriem op te hangen !
  • Jeroen Vangeel

    2 jaar geleden
    Als Eden zijn vertrouwen en wedstrijdritme terug heeft zal hij pure klasse zijn. Kom op Eden. Good luck