Joren Paulus trof raak voor de Futsal Red Devils ©  Tom Palmaers

 

Futsal Red Devils gaan zwaar onderuit in tweede wedstrijd tegen Frankrijk op vierlandentoernooi

De Belgische mannen hebben in het Nederlandse Zeist een zware 7-3 nederlaag geleden tegen Frankrijk bij hun tweede wedstrijd op het Vierlandentoernooi futsal. Hasselaar Joren Paulus scoorde voor de Belgen.

Gilles Niesen
Bron: BELGA

Donderdag waren de Belgen het toernooi nochtans goed begonnen met een 4-2 zege tegen Duitsland. Tegen Frankrijk verliep het niet goed voor de Futsal Red Devils. Mouhoudine en Bendali zorgden al snel voor een 3-0-ruststand. Na de pauze kwamen er via Bendali, N’Gala, Lutin en Saadaoui nog vier Franse goals bij. Voor de Belgen scoorde Hasselaar Joren Paulus, op het veld actief in de tweede amateurafdeling bij Belisia Bilzen. Een treffer van Rahou en een eigen doelpunt van Belhaj zorgde uiteindelijk nog voor de 7-3 eindstand.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Belgische mannen sluiten zondag (om 16 uur) hun toernooi af tegen Nederland. Oranje bereidt zich voor op het EK in eigen land (19 januari - 6 februari 2022). De Belgen misten eerder de kwalificatie voor het EK en mikken nu voluit op deelname aan het WK van 2024.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer