©  Shutterstock

Vier volwassenen en drie kinderen dood gevonden in hun huis: politie staat voor een raadsel

In een woning in South Moorhead, in Minnesota, heeft de politie zaterdagavond vier volwassenen en drie kinderen dood aangetroffen. Het is niet duidelijk wat er zich in het huis heeft afgespeeld: de politie vond geen sporen van inbraak of geweld, meldt CNN.

gjs

Het waren familieleden van de zeven personen die zaterdagavond rond 19.50 uur lokale tijd de lugubere ontdekking deden toen ze aanbelden aan de woning om te zien of alles goed ging. Het waren zij die daarop meteen de politie op de hoogte brachten.

De agenten stelden ter plaatse vast dat er geen sporen van inbraak waren. Ook een gewelddadig overlijden wordt uitgesloten, al is nog niet duidelijk waar de zeven dan wel aan overleden zijn. Een autopsie kan mogelijk meer duidelijkheid brengen. Mogelijk gaat het om CO-vergiftiging.

De zeven overledenen zijn nog niet officieel geïdentificeerd, maar volgens Amerikaanse media gaat het om mensen van dezelfde familie.

“Dit is een absoluut verschrikkelijke tragedie, nog schrijnender omdat het bijna vakantie is. Mijn hart doet pijn voor de familie en vrienden die dit verwoestende nieuws gekregen hebben”, zegt burgemeester Shelly Carlson.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer