VTM
Volledig scherm
© VTM

Alles of niets voor Jacques Vermeire en Axel Daeseleire in finale ‘Eenmaal Andermaal’

TVIn de finale van ‘Eenmaal Andermaal’ volgt vanavond een duel op het scherpst van de snee tussen Jacques Vermeire en Axel Daeseleire. De twee heren gaan solo op koopjesjacht in Maastricht met hun totale winst uit de vorige afleveringen, voor Axel is dat 3.162 euro, voor Jacques 3.275 euro.

0 reacties

  1. Makelaar Kinga probeert teleurstellingen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkheden ligt”
    PREMIUM
    TV

    Makelaar Kinga probeert teleurstel­lin­gen in ‘Blind gekocht’ te vermijden: “We doen écht alles wat binnen onze mogelijkhe­den ligt”

    Ze debuteerde vorig jaar pas als makelaar bij ‘Blind gekocht’, maar die passage smaakt voor Kinga Kantorska (46) duidelijk naar meer. Vanaf woensdag dringt de vrolijke makelaar opnieuw de Vlaamse huiskamers binnen, en laat ze - als een goede fee on a budget - wederom woondromen in vervulling gaan. In dit gesprek vertelt Kantorska welke moeilijkheden ze ondervindt in de zoektocht naar hét geschikte huis, hoe ze omgaat met veeleisende kandidaten én teleurstellingen. “Wanneer de camera’s niet meer draaien, durf ik daarover te vloeken.”
  2. KIJKRAPPORT. ‘Bompa Bockie’: “Ook zonder die verkleedbeurt was dit mooie en oprechte tv geweest”
    PREMIUM
    TV
    11

    KIJKRAP­PORT. ‘Bompa Bockie’: “Ook zonder die verkleed­beurt was dit mooie en oprechte tv geweest”

    Z’n vader en z'n oom stierven aan een hartaanval op hun 48ste en daarom denkt Bockie De Repper (39) dat ook hij nooit een gezegende leeftijd zal bereiken. Om toch een béétje een idee te krijgen van hoe je je oude dag doorbrengt, verblijft hij een maand lang in een woonzorgcentrum. Het resultaat: overbodige schmink, een tik op de vingers en véél oprechte en emotionele gesprekken.