Mick Schumacher.
Volledig scherm
Mick Schumacher. © Photo News

In de voetsporen van z’n vader: Mick Schumacher reserverijder bij Ferrari

Formule 1Mick Schumacher (22) wordt volgend seizoen reserverijder bij Ferrari in de Formule 1. De zoon van zevenvoudig wereldkampioen Michael Schumacher combineert die rol met zijn positie als vaste coureur bij het Amerikaanse team Haas.

10 reacties

  • ronald de weze

    2 jaar geleden
    In de formule 1 kom je aan den bak als je veel geld hebt of een naam . Talent telt niet mee !!
  • Mark de schepper

    2 jaar geleden
    Goed gedaan van Mick. Bijna altijd sneller dan zijn teamgenoot. Weinig of geen domme fouten gemaakt. Hij brengt zijn Haas naar de eindstreep. Dat kunnen we niet zeggen van zijn teamgenoot. Vervang Haas door tam konijn en velen zullen hem toch wat meer krediet geven. Ik wil niet zeggen dat hij top zal worden, maar middenveld lijkt mij haalbaar. Go Mick
  • Yannick Peeters

    2 jaar geleden
    Blijkbaar hier echte kenners ? Als je iets wist van formule 1 weet je dat HAAS hun slechtste auto hebben gemaakt dit jaar. Mick blinkte uit in de F2 wanneer hij een goeie auto had. Geen enkele f1 piloot had deze wagen op het podium gebracht nog in de punten gereden.
  • willy staes

    2 jaar geleden
    ik hoop dat Ferrari terug mee kan Strijden met RB en Mercedes . Het zou de sport veel goed doen , F1 met Ferrari in de top is de echte F1 .
  • philippe vandenbussche

    2 jaar geleden
    Aan de reacties te zien zijn er velen die zijn parcours bij de lagere klassen niet hebben gevolgd of niet kennen. Zoek eens zijn resultaten in die andere klassen en je zal wel merken dat hij wel degelijk talent heeft! Er zijn er met minder talent en toch in F1 zitten bij grotere teams alleen door het geld ze meebrengen