© IMAGEGLOBE

Limburgs DJ-duo maakt Ibiza at the Beach-lied

Op 15 augustus vindt het Ibiza at the Beach-festival plaats in badstad Bredene. Voor één dag kunnen liefhebbers van Ibiza de typische sfeer van het eiland opsnuiven in eigen land. Ook Limburg zal er prominent aanwezig zijn, want het officiële Ibiza at the Beach-lied is van de hand van DJ Pat Krimson. Samen met zijn kompaan Ricardo Rulando uit Lummen, maakte Krimson “Fly with the eagle”.

elaw

Twee weken voor Ibiza at the Beach plaatsvindt in Bredene, lanceert het festival haar eigen lied. “Fly with the eagle” is van Limburgse makelij, want het lied komt voort uit een samenwerking tussen alombekende dancelegende Pat Krimson en DJ-producer Ricardo Rulando uit Lummen. “De presidentsverkiezingen en de clash tussen Hillary Clinton en Donald Trump die je dagelijks ziet op news channels zoals CNN inspireerden ons”, vertelt Krimson. DJ Ricardo voegt eraan toe: “If God had a plan for your life, we simple say spread the wings and fly with the eagle!” Het lied is een mix tussen deep en future house.

Bovendien is Krimson ook DJ van dienst op het festival zelf en brengt hij zo het typische Ibizasfeertje voor één dag naar België. Op het festival kan je tussen 12 u en middernacht terecht bij drie verschillende podia voor een mengeling tussen house, club, groove en electro.

Het Ibiza at the Beach-anthem valt te beluisteren en te downloaden op de website. Op maandag 1 augustus tussen 20 u en 24 u kan je dat gratis doen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer