Vandenhaute en Coucke.
Volledig scherm
Vandenhaute en Coucke. © Photo News

Anderlecht ziet licht aan het einde van de tunnel: Kapitaalsverhoging is een feit, Verschueren verkoopt aandelen, Verbeke wordt CEO

AnderlechtAnderlecht lijkt financieel gered. De langverwachte kapitaalsverhoging van 42 miljoen euro werd vanochtend doorgevoerd. Nog opvallend: Michael Verschueren verkoopt zijn aandelen, Peter Verbeke wordt de nieuwe CEO.

20 reacties

  • Philippe De Naeyer

    2 jaar geleden
    Eric Bex, Coucke heeft echt wel andere bronnen van inkomsten en ziet Rsca meer als een prestigeproject. Rsca brengt Coucke zelfs al geld op door de zakenrelaties die in de loges en het restaurant tot stand komen. En zelfs als hij Coucke zou cashen wnn de club terug zelfredzaam is, is dat maar meer dan normaal voor een andeelhouder die een zinkend schip terug bevaarbaar maakt.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Beste Roel denk je nu echt dat Coucke als een Sinterklaas al dat geld in Anderlecht investeert? Coucke is een zeer gehaaide zakenman. Sommigen beseffen dat blijkbaar nog niet. Investeringen moeten opbrengen en dat is ook economie hoor 😉. Van zodra Anderlecht terug zelfredzaam zal zijn, is Coucke de eerste die zal cashen.
  • Roel Ylen

    2 jaar geleden
    Ivan en Freek moeten dringend eens Economie gaan leren want een kapitaalsinjectie heeft niets te maken met schuld :) verder spreekt ook een van "tot coucke het terug wilt dan horen we het weer" het kwijtschelden van schulden gebeurd wel officieel met notaris. Is dus niet meer mogelijk om terug te vragen of denk je dat hij gewoon opeens binnenkomt en zegt "aja laat die 50 milj maar" xd
  • Koen BAUTMANS

    2 jaar geleden
    Veel succes.
  • Bart Vermeulen

    2 jaar geleden
    Zelfs zonder schulden zullen ze niks deftigs moeten kopen en maar goed ook!! :-)