Van l naar r: Verstraete, Nainggolan, Haroun en Samatta zouden vier van de besmette spelers zijn.
Volledig scherm
Van l naar r: Verstraete, Nainggolan, Haroun en Samatta zouden vier van de besmette spelers zijn. © PN/Belga

KV Kortrijk-Antwerp uitgesteld na corona-uitbraak bij Great Old, kalendermanager Van Brantegem countert kritiek Kortrijk

AntwerpAntwerp is geveld door een corona-uitbraak. De Great Old vroeg en kreeg uitstel voor de wedstrijd in Kortrijk. De West-Vlamingen vinden die beslissing “onrechtmatig” en ze beraden zich over verdere juridische stappen. Volgens kalendermanger Nils Van Brantegem was de wedstrijd uitstellen, de enige juiste beslissing.

65 reacties

  • Wesley

    2 jaar geleden
    Die 9 spelers in isolatie, de paar andere spelers in de “eetbubbels” of “kleedkamerbubbels” in quarantaine en met de rest wedstrijd spelen. Dat is wat overeen zou komen met de Pro League hun eigen reglement en met de richtlijnen van de overheid. Kortrijk heeft zeker reden tot klagen.
  • linda van landeghem

    2 jaar geleden
    Dus als Kortrijk een Corona besmetting zou hebben van 9 spelers, zou de wedstrijd ook niet moeten uitgesteld worden. Hypocrieten... Twee maten en twee gewichten. Dan was het kot te klein. Gaan we nu matchen al dan niet uitstellen op basis van de beschikbare kernen ipv het besmettingsgevaar? Achterlijker kan het toch niet!
  • philippe quinart

    2 jaar geleden
    Hebben ze bij Antwerp dan maar een goede vijftien spelers onder contract?
  • eddy decock

    2 jaar geleden
    2 maten en 2 gewichten
  • Henri Van Hulsel

    2 jaar geleden
    Wat een soep! Hetzelfde als onze "democratische regering". Of zijn er geen Belgen genoeg om een geldige ploeg op te stellen. Raad het maar.