VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

‘Familie’-acteur Yanni Bourguignon kijkt uit naar zijn huwelijk: “Eigenlijk had ik geen geld om een ring te kopen”

ShowbizzOp je job regent het ontslagen en toch zit je zelf op een roze wolk. Het is wat Yanni Bourguignon (23) meemaakt. De acteur ziet heel wat collega’s vertrekken bij ‘Familie’, maar privé loopt alles op rolletjes, want Yanni is volop zijn huwelijk met Kelly (27) aan het plannen. “Al moeten we nog wel wat sparen...”, klinkt het.

0 reacties

  1. SOS Piet XL stoomt je vanaf vanavond klaar voor het barbecueseizoen: “Zo maak je perfect gelakte ribbetjes!”

    SOS Piet XL stoomt je vanaf vanavond klaar voor het barbecue­sei­zoen: “Zo maak je perfect gelakte ribbetjes!”

    Vanaf zondag 28 april trekt HLN-chef Piet Huysentruyt op pad door Vlaanderen in een speciaal barbecueseizoen van SOS Piet XL. “Wat hebben we geleerd vandaag", klinkt standaard na zijn tips waarmee hij ieders kookproblemen oplost. Deze keer gaat hij kijken hoé je die perfecte zoutkorst op je dorade krijgt, of een heerlijk varkenshaasje op de grill bakt.Dorade in zoutkorst, veel te zout en veel te papperig. Vanboven niet helemaal hard geworden zoals het moet.
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.