Studio 100
Volledig scherm
PREMIUM
© Studio 100

Hanne, Marthe en Julia hebben elkaar al helemaal omarmd: “Als Studio 100 ons écht te weinig betaalde, zaten we hier niet”

ShowbizzHet gaat goed met de nieuwe K3: hun album is goud, ze zijn de meest gestreamde Vlaamse artiest op Spotify en de tickets voor hun voorjaarstour vliegen de deur uit. Terwijl kersvers K3'tje Julia (19) haar studies heeft afgebroken om haar droom na te jagen, zijn ook bij Marthe en Hanne alle twijfels over hun toekomst weggeëbd. “Ik heb er even aan gedacht om ook te stoppen. We wisten niet of het publiek zomaar een nieuwkomer zou slikken”, vertelt Hanne. De populaire meidengroep blikt terug op de wedstrijd en vertelt over hun toekomstplannen, relaties en kinderwensen. “Het enige wat ik zeker wist voor ik met K3 begon, is dat ik moeder wil worden.”

10 reacties

  • Thierry Vansweevelt

    2 jaar geleden
    Ze is de beste keuze, simpel. Ze deed heel hard haar best, kan heel goed dansen, ziet er goed uit, is gemotiveerd en woont niet erg ver. Haar zang komt wel in orde want dat is allemaal met lipsyncing en playbacken, vergelijk maar eens de stemmen van Hanne en Marthe tijdens de finaleversie van Waterval en die op hun CD. En dan zei Ingeborg nog van "amai Hanne werkt hard". Pff ze moet gewoon playbacken hé.
  • Johan hendrickx

    2 jaar geleden
    Krijg er de tranen van in mijn ogen..
  • Walter Van Criekinge

    2 jaar geleden
    Als ik voorbij het stulpje (met zwembad) van Karen fiets denk ik steeds ​" Nouw met kinderliedjes te zingen verdient men toch dik zijne boterham". Waarom steeds die afgunst, het siert jullie echt niet.
  • armand keyzers

    2 jaar geleden
    Respect! Altijd goedlachs, bereikbaar, vrij en altijd in de spotlights. Daar mag een meer dan fatsoenlijk loon tegenover staan!
  • Angelo Cools

    2 jaar geleden
    het zal inderdaad een hoger loon zijn dan in Bangladesh en dito