Seksclub 'Playbunnies' in Ekeren
Volledig scherm
Seksclub 'Playbunnies' in Ekeren © Google Maps

“Mijn man trok het autoportier open en betrapte een man die met jonge meisjes ‘bezig’ was”: buurtbewoners niet verbaasd door gedwongen sluiting seksclub ‘Play Bunnies’

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft twee panden in de districten Deurne en Ekeren een tijdelijke sluiting opgelegd. Er zijn immers ernstige aanwijzingen van mensenhandel. De panden moeten respectievelijk één en twee maanden de deuren sluiten. “Gewoonlijk komen de meisjes ‘s maandags aan en worden ze afgezet door een auto met geblindeerde ramen en een Nederlandse nummerplaat.”

  1. “We zijn het wachten beu”: aangrijpend filmpje met kindjes die uit de boot vallen voor bijzonder onderwijs gaat viraal
    PREMIUM

    “We zijn het wachten beu”: aangrij­pend filmpje met kindjes die uit de boot vallen voor bijzonder onderwijs gaat viraal

    “Uw kind kan volgend jaar niet naar school.” Die boodschap ontvingen honderden ouders in Antwerpen deze week. Volgend schooljaar is er voor hun kind géén plaats in het bijzonder onderwijs in de stad. In totaal vallen 693 kinderen uit de boot. De ouders trekken nu gezamenlijk aan de alarmbel via een filmpje. Hun oproep werd afgelopen weekend massaal gedeeld op sociale media. “De medewerker van de stad toonde begrip. Maar een mogelijke oplossing? Die had ze niet.”
    Antwerpen
  2. Politie in provincie Antwerpen zoekt 500 agenten: “We vissen in dezelfde vijver als bedrijven, dus we moeten ons attractief opstellen”
    PREMIUM

    Politie in provincie Antwerpen zoekt 500 agenten: “We vissen in dezelfde vijver als bedrijven, dus we moeten ons attractief opstellen”

    Er is een tekort van 500 politiemensen in de provincie Antwerpen. Daarom organiseerde de politie met steun van de provincie een jobdag op de Campus Vesta in Ranst waar toch zo’n 750 geïnteresseerden op intekenden. “De krapte op de arbeidsmarkt speelt ook bij de politie. Met een jobdag als deze kan je de vele facetten van de job tonen”, zegt minister van Justitie Paul Van Tigchelt, die ook even langs kwam.
    Antwerpen