Emma Bale wordt gezicht van Wasbar en werkt mee aan nieuw menu “met volwaardige vegan gerechten”

Antwerpen -

Zangeres Emma Bale wordt het boegbeeld van de Belgische Wasbars, te vinden in Antwerpen, Mechelen, Gent, Hasselt, Brussel en Leuven. Emma zal onder andere meewerken aan een vernieuwde menukaart. “Ik zou heel graag een aantal volwaardige plantaardige gerechten op de kaart zien staan”, klinkt het.

ED

Voor de nieuwe ambassadrice, die de stem van de jongeren zal vertegenwoordigen, is het concept van de Wasbar, waar je kan eten en je was doen, niet onbekend. “Ik leerde Wasbar in Gent kennen en hou enorm van de leuke sfeer die er hangt. In Antwerpen, waar ik nu woon, is er eentje om de hoek én ik heb geen droogkast, reden te meer om binnen te springen dus.”

Eén van Emma’s taken als ambassadrice, is meedenken over een vernieuwde menukaart. “Ik loop er niet zo mee te koop maar ik hou enorm van koken! Ik eet zelf veggie, vind gezond eten belangrijk en zou heel graag een aantal volwaardige plantaardige gerechten op de kaart zien staan. Ontbijten is gewoon het einde dus doe mij maar een gezonde havermoutbowl of zalig stukje carrotcake. Mijn favoriet bij Wasbar is de De Viva Las Vegan Bagel Burger met zoete aardappelwafeltjes”, zegt Emma Bale.

LEES OOK. De favoriete plekken van Emma Bale: “Mijn weekend begint op de markt”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER