©  BELGAIMAGE

Michy Batshuayi en Besiktas gaan in slotminuut onderuit bij Konyaspor

Kampioen Besiktas heeft maandag op de negentiende speeldag in de Turkse Süper Lig een nieuwe nederlaag geleden. Konyaspor verzekerde zich dankzij een goal van invaller Koka in de slotminuut van een 1-0 zege.

Belga

Batshuayi speelde de hele wedstrijd bij de bezoekers en pakte in blessuretijd nog een gele kaart voor een forse overtreding. Batshuayi’s spitsbroeder Cyle Larin (ex-Zulte Waregem) werd twintig minuten voor tijd gewisseld. Bij Konyaspor was voormalig Standard-speler Paul-José Mpoku basisspeler. Hij werd na een uur naar de kant gehaald.

Besiktas is na negentien speeldagen tegenvallend zevende, met 28 punten. Het was al de zevende nederlaag voor Batshuayi en co. Konyaspor heeft als verrassende tweede elf punten meer. Koploper Trabzonspor telt al 46 punten.