De koekjes (125 gr) zijn verpakt in een kartonnen schaaltje in plastic.
Volledig scherm
De koekjes (125 gr) zijn verpakt in een kartonnen schaaltje in plastic. © Albert Heijn

Albert Heijn roept Gingerbreadmankoekjes terug, bevatten mogelijk metaal

Albert Heijn haalt alle Gingerbreadmankoekjes van het merk Albert Heijn uit de handel en roept de koekjes terug van bij de consumenten. Het product bevat mogelijk stukjes metaal.

  1. Steven De Blieck (32) uit ‘Taboe’: “Dat mensen met autisme alleen maar structuur nodig hebben, is een aangeleerde illusie”
    PREMIUM

    Steven De Blieck (32) uit ‘Taboe’: “Dat mensen met autisme alleen maar structuur nodig hebben, is een aangeleer­de illusie”

    “Ik hoop dat mijn deelname aan ‘Taboe’ kinderen met autisme helpt met een vroege diagnose, en dat hen een lawine aan miserie bespaard kan worden”, tweette Steven De Blieck (32). Hij is één van de vier mensen met autismespectrumstoornis (ASS) uit ‘Taboe’ van zondagavond en doet nu een oproep: “Laat begeleiders vroeg genoeg de juiste vragen stellen, dan is de kans véél groter dat je, ondanks de ASS, veel steviger in het leven zal staan. Liever dat dan als autist in de illusie trappen dat je enkel structuur nodig hebt.”
  2. Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroorzaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamteloos en cynisch”
    PREMIUM
    57

    Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroor­zaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamte­loos en cynisch”

    Een soort van ‘Topdokters’, maar dan over straffe Vlaamse ingenieurs: dat moet ‘Knappe koppen’ op VRT worden. Maar het programma is, lang voor de eerste opname, bron van alwéér een nieuwe rel over de openbare omroep. De VRT-top zou al te graag de 500.000 euro subsidie van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hebben aanvaard, zonder inhoudelijk debat over zo’n programma. En dat is, volgens critici, niet de eerste keer. Wij gingen na wat er precies aan de hand is bij de openbare omroep.