© Reuters

Zwangere Beyoncé zegt af voor Coachella

Beyoncé was headliner op het beroemde Amerikaanse festival Coachella, maar zal daar in april toch niet optreden. Dat heeft de organisatie van Coachella Festival zelf bekendgemaakt. Queen Bey, zwanger van een tweeling, heeft het optreden afgezegd op doktersadvies. Ze verzet haar act als headliner naar 2018.

elvh

Dokters hebben Beyoncé het advies gegeven om het de komende maanden rustiger aan te doen. Daarom heeft Bey haar hoofdact op Coachella, dat elk jaar in april plaatsvindt in Californië, afgezegd.

Toen Beyoncé op 1 februari bekendmaakte dat ze zwanger was van een tweeling, werd al gevreesd voor het optreden. Toch werd volop gespeculeerd over een Coachella-show waarbij de hoogzwangere Beyoncé veel zou zitten.

Nu is het dus zeker dat Beyoncé dit jaar niet optreedt. De zangeres heeft wel al bevestigd dat haar act als headliner verzet wordt naar 2018.

Wie haar dit jaar zal vervangen op Coachella is nog niet bekend. Op sociale media hopen veel mensen dat Rihanna Bey's plek op het podium zal innemen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER