Prins Andrew is de volgende op Virginia Giuffres lijstje.
Volledig scherm
PREMIUM
Prins Andrew is de volgende op Virginia Giuffres lijstje. © AP

Wat met prins Andrew nu Ghislaine Maxwell veroordeeld is? “Hij bibbert in zijn schoenen”

RoyaltyGhislaine Maxwell (60) is veroordeeld voor het ronselen van jonge meisjes. Dat deed ze voor haar partner Jeffrey Epstein, die hen vervolgens misbruikte en doorverkocht aan andere rijke mannen. Waaronder prins Andrew (61), als we slachtoffer Virginia Giuffre mogen geloven. Wat betekent deze veroordeling voor hem? Giuffre sleept hem binnenkort namelijk ook voor de rechter. “Er zijn nog meer mensen die moeten boeten”, klinkt het veelzeggend uit haar kamp. De advocaten van de prins zijn momenteel in crisisoverleg. “Hij bibbert in zijn schoenen”, weten insiders. “Ze zijn bereid om alle trucjes uit de kast te halen om de zaak te doen verdwijnen.” Maar kán Andrew hier nog wel aan ontsnappen? 

29 reacties

  • Hans Bolsens

    2 jaar geleden
    Het is nu meer dan hoog tijd dat de eminenties over de hele wereld niet meer onschendbaar kunnen worden bevonden. Zij zijn absoluut niet meer dan andere stervelingen. Boontje komt om zijn loontje. Correct is correct, voor iedereen.
  • Piet Deroover

    2 jaar geleden
    Denkt iemand nu echt dat een prins zal aangepakt worden ? Hoop en al beleefd ondervraagd. En daarna gaat alles de koninklijke doofpot in, zoals de rest.
  • Paul Winters

    2 jaar geleden
    Onschuldig tot bewezen is dat men schuldig is,? Wat is er gebeurt met dat principe,?
  • Guy Van Brussel

    2 jaar geleden
    Grootste doofpot operatie ooit of gaan de dominosteentjes nu toch één voor één vallen ? In elk geval worden er geen verdere namen genoemd want dan stort er een gans systeem in en dat zal koste wat het kost vermeden worden.
  • Werner Van der Kelen

    2 jaar geleden
    Toch straf dat hij nog heel goed wist ten tijde van de feiten dat hij op die bewuste dag op de bewuste tijd, 10 jaar geleden een hamburger zat te eten in een hamburgerzaak, die vent heeft een olifant geheugen als het hem goed zou uitkomen
  1. PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons koningshuis: “Haar liefdesleven wordt met argusogen bekeken”
    PREMIUM
    Royalty

    PORTRET. Prinses Eléonore (16), de ‘verborgen schat’ van ons konings­huis: “Haar liefdesle­ven wordt met argusogen bekeken”

    “Ze is het toonbeeld van elegantie!” De nieuwe foto’s van prinses Eléonore gingen meteen rond in de Europese pers. Al zal de jongste dochter van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51) dat zelf niet zo prettig vinden. De prinses staat bekend als ‘verlegen’, maar kan ook haar mannetje staan. Van een voorliefde voor de zelfverdedigingskunst aikido tot haar peperdure privéschool: portret van een prinses die haar eigen weg zal moeten zoeken. “Ze is geen kind meer dat zich kleedt in wat mama Mathilde heeft klaargelegd.”
  2. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.