Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News
Volledig scherm
© Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photo News

Afspraak vanavond om 20 uur aan uw voordeur: nog één keer een groot applaus voor de helden van de zorg

And the winner is... de helden van de zorg. De lezers van Het Laatste Nieuws en HLN.be verkozen dit jaar alle zorgverleners tot Belg van het jaar. Om hen te bedanken roepen we heel Vlaanderen op nog één keer voor hen te applaudisseren, vanavond om acht uur.

67 reacties

  • Gino Sinnesael

    2 jaar geleden
    Van harte dank aan iedereen in de (sub)zorg! Spijtig dat jullie moeten leven met de - soms onbegrijpelijke en onlogische - beslissingen van de regering, en met het feit dat de regering de mensen uit de zorg die kiezen om niet gevaccineerd te worden (wat een RECHT is, omdat Vivaldi de vaccinatie niet durft te verplichten om electorale redenen) zomaar op straat zet. Beste wensen voor een BETER 2022 ! ! !
  • Karel Dillen

    2 jaar geleden
    Door je aan de maatregelen te houden en je spontaan te laten vaccineren doe je hen een veel groter plezier.
  • Gilles Standaert

    2 jaar geleden
    Ik applaudisseer niet, ik doe men best om niet in het ziekenhuis te belanden. daar doe je ze een groter plezier mee.
  • Bart Maris

    2 jaar geleden
    Waar het eigenlijk om gaat : preventie, dat heeft men nog steeds niet begrepen. De Vlamingen is net niet te leeg om een pilletje te slikken of een vaccin te laten prikken. Maar zelf instaan voor het eigen lichaam?
  • William Peeters

    2 jaar geleden
    Stop met deze hypocrisie. Vanavond gaan applaudisseren en morgen op een overvolle trein naar Antwerpen. Het beste kunt U deze mensen helpen door U aan de regels te houden. Maar ja, eerst is er nog oudejaarsavond met gans de familie. Maar beloofd, morgen beginnen we eraan. Toch het beste voor 2022 allemaal .