Prins William en Harry.
Volledig scherm
Prins William en Harry. © EPA

Royalty-expert ziet 2022 van prins Harry somber in: “Zijn vete met William zal enkel aangewakkerd worden”

RoyaltyIn 2022 zullen de Britse prinsen Harry (37) en William (39) hun vete niet bijleggen, zo meent royalty-expert Peter Hunt. “De biografie die Harry volgend jaar zal uitbrengen, is geen poging om het bij te leggen met zijn familie. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij de zaken er alleen erger op maken.”

1 reactie

  • Peggie Van Audenhove

    2 jaar geleden
    Charles was een afstandelijke en afwezige vader, Diana vocht tegen het establishment om haar zoontjes zelf te mogen opvoeden, vast te pakken (wat 'not done' is in die kringen). Ze heeft echt moeten strijden en weigerde haar kinderen over te laten aan een nanny. Haar vroege dood heeft de zonen verweesd achtergelaten wat hun onderlinge band of die met Charles geen goed heeft gedaan. Gelukkig doen Will & Harry het zelf stukken beter met hun eigen kroost.
  1. Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”
    PREMIUM
    Royalty

    Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”

    Meghan Markle (42) is goed op weg om het te maken in de VS, nu ze haar nieuwe lifestylemerk gelanceerd heeft. Intussen heeft ook haar echtgenoot, de Britse prins Harry (39), de Verenigde Staten omarmd. Op nieuwe officiële papieren staat te lezen dat de VS nu officieel zijn thuisland is. Maar wat betekent dat voor zijn koninklijke status? En wat spookt hij daar eigenlijk uit? Heeft hij wel iets om op terug te vallen, of moet hij het hebben van Meghans inkomsten?
  2. “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?
    PREMIUM
    Royalty

    “In 11 jaar heeft hij slechts 3 maanden in Zweden gewoond”: prinses Madeleine en haar man keren terug naar haar thuisland, maar of hij daar blij mee is?

    Na een jaar van speculatie en vraagtekens is het dan toch zover. Prinses Madeleine (41) en Chris O’Neill (49) hebben hun villa in Florida verkocht, waardoor hun terugkeer naar Zweden nu echt dichterbij komt. Er blijft volgens ‘Story’ echter onzekerheid heersen, vooral over de toekomst van haar echtgenoot. Hij kon zich eerder al niet thuisvoelen in het thuisland van zijn vrouw en worstelt met zijn plaats binnen de koninklijke familie. “Getrouwd zijn met een prinses heeft mijn leven gecompliceerd.”