Fondation Prince Laurent / Stichting Prins Laurent
Volledig scherm
© Fondation Prince Laurent / Stichting Prins Laurent

Fel vermagerde prins Laurent deelt beste wensen met nieuwe familiefoto

RoyaltyNet zoals vorig jaar heeft prins Laurent (58) ook nu weer zijn beste wensen voor het nieuwe jaar gedeeld. Dat deed de jongere broer van koning Filip met een nieuwe familiefoto op de Facebook-pagina van de Stichting Prins Laurent. Laurent poseert voor de gelegenheid naast zijn echtgenote prinses Claire. Het koppel geeft - ondanks alle geruchten van het afgelopen jaar - bovendien de indruk dat ze nog steeds een gelukkig gezin zijn.

14 reacties

  • Jef Bamps

    2 jaar geleden
    Een woord: mooi !!
  • Willy Rams

    2 jaar geleden
    Prachtige mens, Prins Laurent. Heb hem enkele weken geleden kunnen ontmoeten op een bijeenkomst van Stomapatiënten. Heel toegankelijk en medelevend met patiënten en hun familie. Voor mij het beste lid van Koninklijke Familie !!
  • Ann Verschueren

    2 jaar geleden
    De prins die het dichtst bij het gewone volk staat. Veel geluk en een goede gezondheid Laurent en zeker ook voor je mooie gezin. Doe wat het beste is voor hen; zij zijn het belangrijkst voor je.
  • Jeannine Vandermaelen

    2 jaar geleden
    Fijne familiefoto. Prins Laurent : sympatieke man. Altijd even vriendelijk en bereid tot een babbel. Telkens een groet als je hem kruist tijdens een wandeling. Heeft een groot hart voor mens en dier. We wensen hem en zijn gezin nog vele fijne jaren in ons mooie Tervuren
  • Regine De Kerpel

    2 jaar geleden
    de beste wensen voor heel je gezinnetje dat het jaar 2022 wat minder geroddeld mag worden