Wout van Aert wint in Baal.
Volledig scherm
Wout van Aert wint in Baal. © Belga/VTM Nieuws

Beresterke Wout van Aert triomfeert ondanks pech ook in Baal én blikt vooruit op 2022: “De Ronde of het WK op de weg winnen? Wereldkampioen worden”

VeldrijdenZeven op zeven voor Wout van Aert. Maar daarvoor moest de Belgische kampioen héél diep gaan. Na een val en schoenenwissel leek Van Aert uitgeteld, tot hij uitpakte met een heuse krachttoer en nog op en over de taaie Pidcock ging. “Toch had ik vandaag niet de beste benen”, reageerde hij bij VTM Nieuws.

30 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Het is kenmerkend voor Van Aert dat hij blijft rijden. Er zouden al veel andere afgestapt zijn. En ook nog heel fair dat hij opzij ging met zijn fiets. Hij had iedereen kunnen blokkeren en daarna misschien gemakkelijker naar voor kunnen rijden. Maar dat deed hij dus niet, een fijne mens.
  • Anoniem

    2 jaar geleden
    Zonder zijn kettingpech had ie weer gewonnen.Als je dan van de 45 ste plaats nog naar de 4 de kan rijden ben je zeker een grote en zie dat een andere niet zomaar doen.
  • dirk claeys

    2 jaar geleden
    Het voorjaar zal nog zeer goed zijn maar de tweede helft word ondermaats, de vermoeidheid zal komen, geen rust en zijn concurrenten wel , het gaat vlug bergaf, na juli!
  • Boudewijn De maerteleire

    2 jaar geleden
    Zal voor zijn eigen moet rijden, geeft zijn kans had grote mond ja!!
  • Peter Knaap

    2 jaar geleden
    Je moet altijd de ambitie aan de start hebben om te winnen, anders kan je beter thuis blijven. Deze top atleet mag dus een grootprater zijn, dit is de spirit.