Shoppers in Oxford Street in Londen
Volledig scherm
Shoppers in Oxford Street in Londen © AP

Britse minister van Gezondheid roept op om "te leven met" het virus

De Britse minister van Volksgezondheid, Sajid Javid, heeft zaterdag gezegd dat nieuwe beperkingen er slechts zullen komen "als laatste redmiddel" in Engeland, ondanks een golf van besmettingen met de omikronvariant. Hij zei dat geleerd moet worden om "te leven met" het coronavirus.

14 reacties

  • Ludo Van Damme

    2 jaar geleden
    Leven met het virus en ondertussen wel reeds 8 noodhospitalen in het UK geplaatst, omdat ze het virus aldaar nog amper de baas kunnen ?
  • Sandra Verschueren

    2 jaar geleden
    Ach ! Nu moeten wij er mee leren leven ? Ik leef er al bijna 2 jaar mee ! Logica en gezond verstand gebruiken is niet moeilijk,alleen beseffen de meerderheid van de mensen het niet om op logischere wijze te leven.Ik ben eenmaal besmet geweest met het virus helemaal in het begin van de opmars van Covid 19 en heb mij toen al bewust een keuze op gelegd,gemaakt dat je voorzichtig moet zijn met dit virus,ben niet meer besmet geraakt sinds die eenmalige keer! Ik volg gewoon de basis regeltjes.
  • Steven Avonts

    2 jaar geleden
    Eindelijk een zinnige minister! Iemand die beseft dat de maatschappij ermee zal moeten mee leven. De wereld draait gewoon door hoor, en dit virus zal altijd bij ons aanwezig zijn!
  • Kelly Verlinden

    2 jaar geleden
    Een wijze man. Geef hem een standbeeld.
  • Hugo hofmans

    2 jaar geleden
    Dat noem ik nu, eindelijk na bijna twee jaar, écht een verstandige uitspraak. Laat ons daarmee aan het werk gaan.