© credit

Fietsevenement voor vrouwen in Centrum Ronde van Vlaanderen

Ladies Fun Sports wil zo veel mogelijk vrouwen op de fiets krijgen en hen met elkaar in contact brengen. Daarom organiseert het in samenwerking met het Centrum Ronde van Vlaanderen een evenement voor vrouwen die fietsen. “Omdat samen fietsen nu eenmaal leuker is dan alleen”, aldus Angélique Dupré van Ladies Fun Sports.

gco

Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, is er een meeting voor fietsende vrouwen in het Centrum Ronde van Vlaanderen. Het is de bedoeling dat zij op die dag met elkaar kennismaken of bijpraten. De organisatoren hopen dat de dames na 8 maart met elkaar afspreken om samen te rijden: vandaar de naam “Meet & Ride”. “Omdat samen fietsen nu eenmaal leuker is dan alleen”, aldus Angélique Dupré.

Knowhow over sportvoeding

De deuren van het Centrum gaan open om 18.30 uur. Een halfuur later is er het welkomstwoordje en daarna geeft sportdiëtiste Stephanie Scheirlynck uitleg over wat je best eet en drinkt wanneer je gaat fietsen. Zij begeleidde eerder al olympische kampioenen Greg van Avermaet en Nafi Thiam. Er is ook een lezing van Barbara Torfs. Zij zal babbelen over doen wat je graag doet in je leven. Torfs verliet begin deze maand haar functie als directrice Marketing- en Communicatie bij Schoenen Torfs om directrice te worden bij het coachingsbedrijf Heculean.

Om 20.10 uur wordt de nieuwe collectie van Little Black Bike voorgesteld. Dat bedrijf maakt sportkleding voor vrouwen met oog voor mode. Achteraf wordt er bij een glaasje bijgepraat. De toegangsprijs is 5 euro en een glaasje bubbels of frisdrank is inbegrepen. Inschrijven kan tot en met vrijdag 3 maart.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer