“Het was vechten tot op de finish”: Pidcock pakt zege in Hulst na pech bij Van Aert, Iserbyt zeker van eindwinst in Wereldbeker

VeldrijdenTom Pidcock heeft in Hulst zijn tweede cross van het seizoen gewonnen. De Brit haalde het voor Eli Iserbyt, die wel de eindzege in de Wereldbeker op zak stak. Wout van Aert kon na pech vroeg in de wedstrijd geen 8ste overwinning op rij binnenhalen. De Belgische kampioen viel als vierde net naast het podium in Zeeland.

30 reacties

  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Marika Peeters , geef eens wat meer uitleg over het feit dat Van Aert een profiteur is ? Hij kan klimmen , tijdrijden en massasprints winnen zonder hulp van ploegmaats .Bovendien rijdt hij nu momenteel in het veld waar en wanneer hij wil weg van iedereen ! Stop het met die onzin en zoek maar verder naar andere mogelijkheden om hem af te breken !!
  • Luc Lepoudre

    2 jaar geleden
    Patrick De Bock, als Wout dezelfde tijden neerzet maar daarvoor wel 35 renners voorbij moet die hem elk 2 seconden kost dan is een standbeeld misschien toch te overwegen.
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    De Wout haters kunnen toch onzin uitkramen. Een dag eerder in Baal doet hij met de concurrentie wat hij wil ondanks pech en een schoenwissel en een dag later wordt hij op spaarmodus 4e nadat hij eerst 35 man moet passeren op een single track parcours dat puur voor kleine ventjes is en eindigt dan op een minuut en plots zou de vorm weg zijn. Als Pidcock in een eerlijke strijd woensdag in herentals wint dan is er mogelijks sprake van verval maar ik zie hem daar eerder weer 1 minuut wegrijden.
  • Antoine Van De Velde

    2 jaar geleden
    Wout heeft 9 WK medailles voor ons land gewonnen in het veld, 3 op de weg en één Olympische op 16 deelnames.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Wout heeft in tegenstelling tot vorige seizoenen, al veel meer in zijn krachtenarsenaal moeten tasten, omdat hij gewoon is om zo lang mogelijk van het werk van anderen te profiteren en in het wiel te plakken, om zoals op de weg, pas in laatste ronde weg te knallen ! Zonder het beulwerk van MvdP moet hij nu zelf alles uit de kast halen en zoals in voorbije crossen re zien was, begint dit zijn sporen na te laten. Maar teken aan de wand ?dat Wout in bloedvorm, een dikke minuut aangesmeerd krijgt.