Château Planckaert - Rode Duivels - Reizen Waes
Volledig scherm
PREMIUM
Château Planckaert - Rode Duivels - Reizen Waes © rv

Het tv-rapport van 2021: dan toch een trofee voor de Rode Duivels

TVIn 2020 haalde de slechtste voetbalploeg van het land ­– F.C. De Kampioenen ­– nog de allerhoogste score, met net geen 2,4 miljoen kijkers voor zijn kerstspecial. Voor 2021 gaat die trofee moeiteloos naar de Rode Duivels. Maar tussen de best bekeken programma’s zitten er ook enkele verrassingen en nieuwkomers. We zetten ze even op een rij. 

5 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    De grote verliezer is gewoon de kijker helaas ...🙄...! En de grote winnaar de tv-zenders ...👎vreselijk ! Waar is de tijd van goeie en mooie en leuke programma's van destijds ...? Nu trekt het op niets meer ! We spreken dan nog niet van " die super lange " reklame " ertussen ...🙄
  • Willy Van Cleemput

    2 jaar geleden
    Welke zender is kampioen in de heruitzendingen ? En welke heeft het hoogste % reclame tijdens de zendtijd ?
  • Armand Meers

    2 jaar geleden
    Waes ,Meus , De Planckaerts ,kosten ons het meest van allemaal . Reizen Waes ,is vakantie op kosten van de belasting betaler . Meus begint afgezaagd te worden .Recepten die al aan het bod zijn gekomen ! De Planckaerts is TV zonder enige inhoud !
  • Etienne De Bondt

    2 jaar geleden
    En de winnaar is; de tv zenders want die hebben op de meest goedkope manier tv gemaakt. De verliezer is; de kijker want die heeft het moeten doen met een eindeloze reeks herhalingen en nietszeggende reality-tv.
  • Jean-Paul Hoornaert

    2 jaar geleden
    ongelooflijk ze hebben nog niets bewezen of gewonnen