Photo News
Volledig scherm
© Photo News

23 Club-spelers werken eerste training af in Marbella, ook Balanta in quarantaine

Club BruggeCoronazorgen bij Club Brugge, dat zonder hoofdcoach is aangekomen op stage in het Spaanse Marbella maar waar Alfred Schreuder snel moet aansluiten. Zes spelers (Mitrovic, Sowah, Izquierdo, Lammens, Mbamba en Providence) testten positief op Covid-19 en reisden niet mee af. Ignace Van der Brempt zit thuis in quarantaine na een hoogrisicocontact, Eder Balanta ondergaat hetzelfde lot maar dan in Marbella zelf. 23 spelers werkten zo de eerste training af. 

16 reacties

  • jan sergooris

    2 jaar geleden
    Eric Debanne,welke privileges? Iedereen gaat toch op reis.Welk verschil is er tussen voetballers en gewone mensen die nu op reis gaan?
  • Kirsten Calleeuw

    2 jaar geleden
    Zijn er ook nieuwe assistenten voor de nieuwe trainer
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Heel verstandig om op stage te gaan met al die besmettingen overal ...🙄...! Voor voetbal mag alles blijkbaar ...geen regels ! Maar de virus trekt zich daar niets van aan helaas ...privileges enz...👎
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Kennen jullie nu de rotte appel in en buiten de kleedkamers van CB. Clement heeft groot gelijk dat hij het afbolt en in het warme zuiden zijn dikker boterham kan verdienen ook zijn drie medewerkers gaan op betaald verlof in Monaco.
  • Smoske Peerens

    2 jaar geleden
    Lang met zijn kinmasker :-p