Alfred Schreuder.
Volledig scherm
PREMIUM
Alfred Schreuder. © REUTERS

Marc Degryse heeft zijn twijfels bij nieuwe coach van Club Brugge: “Zou niet mijn keuze geweest zijn”

Club BruggeAlfred Schreuder is de man die Club Brugge naar een nog hoger niveau moet tillen. Onze huisanalist Marc Degryse geeft de Nederlander uiteraard een kans, maar is er niet van overtuigd dat dit de coach is die blauw-zwart nodig heeft. “Er is geen zekerheid dat hij een sterke T1 is.” 

43 reacties

  • Dirk Vermaut

    2 jaar geleden
    Het is altijd iets met mijnheer Degryse, de beste trainers staan zoals altijd achter de omheining.
  • Pieter Van Damme

    2 jaar geleden
    Het zijn hier duidelijk supporters van Brugge aan het woord Marc De Grijse is onze beste analist en hij draait niet rond de pot in zijn verhalen zit steeds veel waarheid
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Marc De Gryse moet zwijgen, hij was ooit de CEO van Club Brugge, hij had sneller zijn ontslag dan zijn aanstelling. Als spelers een clan vormen tegen uw persoon(trainer) dan mag je zelf de Tovenaar uit Brussel zijn er uit gaat je. De tovenaar uit Brussel had wel een zeer sterke man achter zich staan en dt heeft Verhaeghe niet gedaan met Clement want drie Hollanders aan kant laten kost enorm veel geld. @Sonia De Tijn, Joos die weet en kent alles, staat in zijn dikkeboek geschreven.
  • Frankie Deygers

    2 jaar geleden
    Degryse kan het goed uitleggen. Als hij het zo goed weet waarom wil geen enkele topploeg hem bij de staf ? Geef Schreuder toch de kans.
  • Wim Senecaut

    2 jaar geleden
    Blijkbaar weet die analist niet wie Schreuder is en zijn de zogenaamde bronnen ook niet actueel. Misschien moet hij eens te rade gaan bij een echte bron zijn vriend Jan Mulder.