Sergio Herman
Volledig scherm
PREMIUM
Sergio Herman © VTM

Sergio Herman trekt met BV’s op culinaire reis door Europa: “Er zijn heel wat tranen gevloeid”

TVEen nachtje doorzakken met Jeroen Meus. Of bibberend met Regi op zoek naar ‘de beste kaas ter wereld’. In ‘Sergio over de grens’ reist Sergio Herman (51) - naast sterrenchef meer dan ooit ondernemer en tv-maker - door Europa op zoek naar lokale specialiteiten én verkent hij nieuwe horizonten als interviewer. “Met Jeroen heb ik het bij momenten lastig gehad.”

6 reacties

  • Lieve Van den Berghe

    2 jaar geleden
    Ik vind dat die bv super reizen maken op kosten van de tv en wie betaalt voor de tv de gewone mensen
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Voor zulke programma's moeten wij betalen helaas ...🙄...! Bv hier bv daar in alles en nog ...😞 Niet meer normaal tegenwoordig ...👎 Wegzappen die zever ... Gelukkig dat Netflix bestaat ...👍
  • emile lyssens

    2 jaar geleden
    Ik ben die programma's op ALLE zenders met de ene bv die die andere bv's uitnodigt en de week daarop is dat bv nr 2 die dezelfde bende uitnodigt enz enz enz zo beu als koude pap, zelf onze nationale zender gesponsord door de TE brave belastingbetaler begint er al mee.Ben blij dat ik Netflix en Disney+ heb anders da kaske buiten.
  • Vos Francis

    2 jaar geleden
    Daar zitten wij nu niet op te wachten.
  • NOEL CLAES

    2 jaar geleden
    Hoe doet hij het allemaal ? Op reis gaan voor programma's te maken. Met de regelmatigheid van de klok een restaurant sluiten en dan een nieuwe openen ?!