Karen Damen
Volledig scherm
Karen Damen © VTM

Zus van Karen Damen opgelicht op Vinted: “Wat gaan jullie hieraan doen?”

ShowbizzDe zus van Karen Damen (47) werd opgelicht op Vinted, een app waarop je tweedehandskleding kan verkopen. Dat deelt de ‘Familie’-actrice zelf via haar sociale media, waar ze probeert de aandacht van Vinted te trekken: “Geld kwijt én jas kwijt. Wat gaan jullie hieraan doen?”

61 reacties

  • Paul Verbeeck

    2 jaar geleden
    Ook al miserie gehad met opmerkingen over wat ze gekocht hadden . Nu simpel , als er iets verkocht wordt op 2de hands is het komen afhalen, stuur niks meer op , dan kunnen ze direct zien wat ze kopen , geen goesting om af te komen dan moeten ze ergens anders verder zoeken .
  • Regine De Brouwer

    2 jaar geleden
    Dat mag zijn met wie je wil .. eerlijkheid gaat boven alles .
  • Pascha Van Rossem

    2 jaar geleden
    Als de verkoper zijn geld niet krijgt omdat het item beschadigd is of dergelijke dan zou het toch vanzelfsprekend zijn dat deze zijn item, in de staat dat hij het gekregen heeft, terug geeft aan de verkoper. @Wendy Maertens dat zou een goed voorstel zijn. Als de koper het stuk niet wilt wegens welke reden dan ook dan heeft hij bv 14 dagen de tijd om het stuk terug te sturen zoniet wordt het geld toch overgemaakt aan de verkoper Ik begrijp de reactie "ze heeft toch genoeg geld" helemaal niet.
  • luc van duyse

    2 jaar geleden
    Ben al blij dat ze zich hier mee bezig houdt en m'n scherm niet terroriseert...
  • Carmen De Gussem

    2 jaar geleden
    Ik geef mijn kledij een 2 de leven in de kringloopwinkel en dan kan iemand voor weinig geld er nog van genieten als iets te klein geworden is voor mij.Dus zo iemand met ongetwijfeld een flinke spaarrekening moet nog geld hebben voor haar kledij!