Lukaku
Volledig scherm
PREMIUM
Lukaku © VTM

INTEGRAAL. “Ik zweer de waarheid te vertellen, met de hand op mijn hart”: dit is het interview dat Lukaku in de problemen bracht

VoetbalHi Italy, I am back.” Romelu Lukaku zwaait de deur van zijn appartement in Londen open voor Matteo Barzaghi van Sky Italia. Dit is een getrouwe weergave van het interview dat ‘Big Rom’ in grote problemen bracht. De context en niets anders dan de context. Zijn trainer, Thomas Tuchel, bekeek het maandag ook integraal voor hij een beslissing nam over een sanctie. Wat denkt u?

32 reacties

  • roger goddeeris

    2 jaar geleden
    Voor een mooie match voetbal heb je zeker geen lukaku nodig .Kan alleen hard rennen en staat stevig op zijn voeten en loopt desnoods iedereen omver is een egotripper.
  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Het is vooral de media die welbewust door het delen van dit verhaal Lukaku in de problemen bracht . Maar daar rept HLN met geen woord over . Het zou hen nochtans sieren .
  • Frederik Lootens

    2 jaar geleden
    Lukaku goals moet je maken,daarvoor hebben de Engelsen en de Rus je miljoenen betaald. Stop met aanstotende interviews te geven en bewijs je op het veld.
  • Bert Van den heuvel

    2 jaar geleden
    Je voelt zo dat hier miserie van komt hoewel hij niks verkeerd heeft gezegd. Hij moet toch echt leren zijn ego een beetje in te tomen. Er zijn gewoon dingen je beter niet zegt. Het begint wat op Ronaldo te trekken. Alleen die zegt er nog bij hoe knap hij wel niet is.
  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Hoeveel % belastingen betaal Jij Romelu op je Inkomsten ?Een Heel Pak minder dan een modale arbeider of bediende !! En dan zijn die Enorme belachelijke Lonen in het Voetbal enkel Mogelijk Omdat deze Sport voor 100% onderhouden wordt door Subdidies en Belasting kortingen van de Overheid !! Maw deze Wannebe Sport mannen worden Rijk op Onze Rug . Maar wel gaan Voetballen op het WK 2022 in Qatar !! Hypocrieten . Kniel daar eens voor de 7000 doden om stadions te Bouwen !!?