Vincent Mannaert reageert voor het eerst na trainerswissel: “Alfred is een voetbaldier én weet wat het is om aan de top te werken”

Club BruggeClub Brugge-manager Vincent Mannaert heeft voor het eerst gereageerd op het vertrek van Philippe Clement én de komst van Alfred Schreuder. De Nederlander leidde vandaag zijn eerste training als nieuwe coach van Club Brugge. “Waarom we voor Schreuder hebben gekozen? Hij was beschikbaar, kent Club Brugge én is een echt voetbaldier. Hij weet wat het is om aan de top te werken.”

20 reacties

  • yvette van grasdorf

    2 jaar geleden
    Allé ferme stamp na voor clément Vind ik Dat is mijn gedacht hè
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Club heeft nog steeds voldoende talentvolle spelers om terug kampioen te spelen, alleen moeten sommige spelers hun ego opzij leren zetten voor het ploegbelang. De zomertransfers zijn tot nu toe ondermaats gebleven, er moet dringend versterking komen, en dan liever 2 serieuze direct inzetbare spelers dan 5 of 6 toekomstgerichte spelers.
  • Peter Knaap

    2 jaar geleden
    De Nederlandse taal. Dat is toch voor te lachen. Het is op het veld allemaal in het Engels te doen.
  • Rudy Vanden Broeck

    2 jaar geleden
    En dat noem je dus even serieus blijven Eric, zelfs Cercle is momenteel sterker.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Even serieus blijven hier hé. Met al dat talent niet bij de eerste 4 kunnen eindigen lijkt me een paar bruggen te ver. Hoeveel topclubs telt de Benelux trouwens? Maximum 5 en daar is Brugge toch wel zonder enige twijfel bij. Buiten Ajax zie ik momenteel zelfs niet wie echt sterker is.