Wout van Aert.
Volledig scherm
Wout van Aert. © BELGA

BK veldrijden in Middelkerke definitief zonder publiek

BK veldrijdenHet BK veldrijden, dat komend weekend in Middelkerke op de agenda staat, zal definitief plaatsvinden zonder publiek, ook al komen er deze week nog versoepelingen van de coronamaatregelen. Dat heeft organisator Golazo na overleg met de gemeente Middelkerke en Belgian Cycling dinsdag gemeld.

18 reacties

  • guy vermeulen

    2 jaar geleden
    De bier gooiers kunnen het nu in hun eigen tuin gooien .
  • ludo sprangers

    2 jaar geleden
    Het strand is van iedereen ,net zoals de pleinen in Brussel en de winkelstraten in Antwerpen. Normaal kon alles goed geregeld zijn als de inrichters het tijdig wisten! Gelukkig is er TV uitzending. De sfeer ter plaatse ontbreekt helaas!
  • Dirk Tuymans

    2 jaar geleden
    De Decker kennende. Hij zal nog wel iets uit zijn hoed toveren. En gelijk heeft hij.
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Kan Jean-Marie De Decker geen tafels plaatsen op het strand, toch plaats genoeg en in de zee lucht is geen Corvd-19, moeten wij niet verluchten J-M. Het gaat gewoon hoeveel zakgeld kon J-M krijgen van de organisatie.
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Beter dan met publiek zonder renners, als iedereen die denkt zich aan de maatregelen te houden eens goed nadenkt, dan weten we heel goed dat we allemaal nogal los ermee om gaan, vb hoeveel werpen hun mondmasker weg na 1 keer gebruik, hoeveel raken nooit het blauwe gedeelte aan, hoeveel houden 1.5 meter afstand, niemand die ik zie .