© photo news

Heeft voormalige Pussycat Doll haar oog laten vallen op 18 jaar jongere Brooklyn Beckham?

Ashley Roberts, het 35-jarig ex-lid van meidengroep Pussycat Dolls, heeft volgens de Britse tabloids Brooklyn Beckham proberen te versieren tijdens de Brit Awards. Of de 17-jarige zoon van David en Victoria er ook op inging? “Hij had een grote glimlach op het gezicht”, aldus “een bron”.

mtm

De zeventienjarige Brooklyn is sinds eind vorig jaar opnieuw vrijgezel nadat zijn relatie met actrice Chloë Moretz op de klippen liep. Iets wat ook Ashley Roberts duidelijk niet ontgaan is. Op de Brit Awards enkele dagen geleden zou ze de oudste zoon van stervoetballer David Beckham hebben proberen versieren.

De twee werden samen gespot op de afterparty van de prijsuitreiking en hadden het volgens de tabloids “erg gezellig met elkaar”. “Brooklyn zat zich duidelijk te vervelen aan zijn tafel, tot Ashley erbij kwam zitten”, luidt het. “De twee praatten voor een half uurtje, waarna de zangeres de tiener probeerde te verleiden tot een dansje. Brooklyn heeft echter een gebroken sleutelbeen en liet de dans aan zich voorbijgaan. In de plaats danste Roberts dan maar voor hem. Daarna had Brooklyn een grote glimlach op zijn gezicht.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer