De woning in de Conservenstraat in Kortemark, waar voor de tweede keer in twee dagen een bestuurder moedwillig door het raam reed. De brandweer heeft het raam, ook voor de tweede keer, dichtgemaakt met houten planken. Het voertuig op de oprit is niet de Opel Corsa in kwestie.
Volledig scherm
PREMIUM
De woning in de Conservenstraat in Kortemark, waar voor de tweede keer in twee dagen een bestuurder moedwillig door het raam reed. De brandweer heeft het raam, ook voor de tweede keer, dichtgemaakt met houten planken. Het voertuig op de oprit is niet de Opel Corsa in kwestie. © Bart Boterman

Dolgedraaide man (43) stalkt ex en rijdt na wilde politieachtervolging woning binnen

Kortemark/Oostkamp/IchtegemEen man (43) uit Oostkamp heeft maandag en dinsdag een onwaarschijnlijke reeks misdrijven gepleegd in Ichtegem en Kortemark. Hij stond sinds maandag geseind omdat hij twee auto’s vernielde en moedwillig binnenreed in de woning van de dochter van zijn ex (53). Dinsdag werd hij opgemerkt, waarop een achtervolging ontstond. Een patrouille hield hem onder schot bij een wegbarricade, maar de inspecteurs moesten springen voor hun leven. De wagen eindigde opnieuw in dezelfde woning.