© Marc Herremans

Frank Deboosere jarig na zwarte week: hartverwarmende reacties

Weerman Frank Deboosere wordt vandaag 58 jaar. Een verjaardag in mineur want nog geen week geleden verloor Deboosere zijn zus Paskal. Op sociale media wordt de weerman daarom bedolven onder de hartverwarmende reacties.

inke

Het was vorige week een zwarte week voor de weerdienst van de openbare omroep. Eerst verloor weerman Frank Deboosere zijn zus Paskal. Zij bezweek aan borstkanker en werd amper 53 jaar. Maar toch bleef hij elke avond zijn weerpraatje houden op tv. Later werd duidelijk waarom. Zijn collega Sabine Hagedoren week al die tijd niet van de zijde van haar man, die vocht tegen een slepende ziekte. In de nacht van donderdag op vrijdag verloor hij de strijd.

Frank Deboosere wordt vandaag 58 jaar. Op Twitter en Facebook krijgt de weerman veel gelukwensen. ”Maak er een fijne dag van, ondanks het verdriet”, is de teneur. “Vlaanderen is er voor je”, post iemand op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer