photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Eerste Lottomiljonair van het jaar wint 10,5 miljoen euro

Bij de Lottotrekking van vandaag is er één winnaar uit de bus gekomen die alle zes cijfers juist had. Die gelukzak wint de prijzenpot van 10,5 miljoen euro en is daarmee de eerste grote winnaar van 2022.

  1. Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?
    PREMIUM

    Acid op pad in Boudewijn Seapark, pretpark in verval. Wat als toenmalige bazen wél ja hadden gezegd tegen Gert Verhulst en Plopsa?

    Gilbert Bécaud kwam er ooit optreden en zelfs Arnold Schwarzenegger kwam naar het pretpark dat 60 jaar geleden de naam kreeg van wijlen koning Boudewijn. Vandaag staat de fontein droog, ziet een vader zijn kind liever niet in het onhygiënische ballenbad springen en hangt er een muffe geur. “Wij waren zo teleurgesteld dat we ons geld teruggevraagd hebben. En het strafste: we hebben het nog gekregen ook”, vat een lezer het verval samen. Hoe is het ooit zo ver kunnen komen met het ooit o zo mooie park? Had het anders kunnen lopen als die éne beslissing niet werd genomen? Wij gingen op pad. En kwamen YouTuber Acid tegen.
    Brugge
  2. Zet kant-en-klare nieuwbouw de Vlaamse vastgoedsector op zijn kop? “Mensen willen zo snel mogelijk verhuizen”
    PREMIUM
    30

    Zet kant-en-kla­re nieuwbouw de Vlaamse vastgoed­sec­tor op zijn kop? “Mensen willen zo snel mogelijk verhuizen”

    Gedaan met eindeloos een gevelsteen, dakpan of badkamertegel kiezen. Steeds minder Vlamingen kopen nog een nieuwbouwwoning op plan waarvan de eerste steen nog moet worden gelegd. Waarom verkopen projectontwikkelaars en vastgoedmakelaars nog bijna uitsluitend nieuwbouwwoningen ‘op voorraad’? Makelaar Cedric Vanhencxthoven van Heylen Vastgoed ziet dat het mensen vooral te doen is om hun portemonnee: “Een kijkwoning is voor je het weet verkocht.”