Photo News
Volledig scherm
© Photo News

"Clement heeft geen tijd te verliezen": Franse media voeren druk meteen op voor kersverse Monaco-coach

VoetbalEn u dacht dat er bij Club Brugge al druk op de ketel stond, meneer Clement? Ook in Frankrijk zijn alle ogen gericht op de prestaties onder de nieuwe coach. De Franse pers ziet in Philippe Clement de man van de vooruitgang bij AS Monaco, al hebben de fans nog hun twijfels: “Laat de schoonheid van de Franse zuidkust niet vergeten dat het er snel kan verkeren.”

14 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Drie maand trainer bij Monaco en dan als best betaalde trainer in de JPL naar Cercle voor het behoud. Gelukkig maakt geld toch nog gelukkig.
  • robert van nuffel

    2 jaar geleden
    zal hier rap terug staan
  • Guido Vermeulen

    2 jaar geleden
    Volgend seizoen kandidaat voor Antwerp 😉
  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Ik denk niet negatief eerder realistisch, laat mij eerst effe zeggen dat ik hoop dat hij het goed gaat doen ! Maar hij heeft te weinig ruggegraat zoals ze zeggen, te weinig ervaring voor een topclub als monaco. Midden in het seizoen erin gegooid worden is ook al geen kado. Het heeft er wel alle schijn naar dat hij snel lijkt te happen als er een andere club komt . Raar, als de vorige trainer 1 van de laatste 11 wedstrijden verloor plaats ik toch veel vraagtekens als ze die aan de deur zetten.
  • Teirlynck Luc

    2 jaar geleden
    Cercle , cercle Clement komt er aan