BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Maak kennis met Tajon Buchanan, de Canadese winger die eindelijk bij Club is: “Tijdens de lunch keek ik naar mijn toekomst”

Club BruggeHij heeft álles om de nieuwste smaakmaker van Club te worden. Charisma, skills, elegantie én hij is vlot ter taal. Maak kennis met Tajon – “TJ of T mag ook” – Buchanan (22), de winger uit Canada die het probleem op rechts moet oplossen. “Mijn kapsel gaat niet veranderen. Anders is mijn hoofd te smal.”

16 reacties

  • Leon Mertens

    2 jaar geleden
    Eerst zien en dan geloven ...hahaha!!
  • Kevin wood

    2 jaar geleden
    verschillende matchen gezien van hem bij de new england revolution en bij de canadese nationale ploeg dit jaar en echt wel een topper, samen met anthony davies (bayern munchen) bij canada de grote man. Heel snel, goeie voorzet en doet zeker zijn verdedigend werk. Afwachten of hij zich snel kan aanpassen natuurlijk.
  • Tony Salta

    2 jaar geleden
    Met snelheid alleen kom kom er niet Sowoh is ook snel maar je ziet hij raak geen bal. Ito is zo iemand die van de eerste minuut er stond. Dat is pure klasse.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Ik wens, Sowah zijn intrede indachtig, toch nog enkele matchen af te wachten en pas te oordelen. De eerste beelden zijn alvast redelijk positief maar nog niks betekenend.
  • Frank Coussement

    2 jaar geleden
    Eerst bewijzen. Okereke en Sowah zijn ook zogezegde smaakmakers.