BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Ex-winnaar Steven Defour kijkt uit naar Gouden Schoen en voorspelt een avond vol spanning: “Wie weet, misschien krijgen we wel een verrassende winnaar”

Gouden SchoenSteven Defour (33) werkt met zichtbaar plezier zijn eerste winterstage als assistent-coach af met KV Mechelen. ‘Stevie D’ kijkt uit naar de verkiezing van de Gouden Schoen, die hij zelf won in 2007 en waar hij nu ook voor de eerste keer ook voor mocht stemmen. “Jongens als Vormer en zeker Vanaken moeten dat extraatje brengen. Het is zoals Lionel Messi: hij heeft dan wel veertig keer gescoord, maar dat is voor hem een minder jaar. Dat is ook de standaard voor Hans Vanaken en Ruud Vormer. Die gaat voor hen omhoog.”

5 reacties

  • Ingrid Van Santvliet

    2 jaar geleden
    Charles moet hem winnen ! Al hetgeen ik gezien heb van de voetbal vind ik persoonlijk dat Charles De Ketelaere hem verdiend. Zo jong en al zo'n fantastische goals !
  • Marcel De Maesschalck

    2 jaar geleden
    Ja, Defour was zeker een verdiende "winnaar". Komt nog niet tot aan de enkels van een zekere Jan Ceulemans, Hans Vanaken, Wilfried Van Moer en anderen. Trouwens, er was eens een speler die 6 jaar in de Belgische competitie speelde, die tweede en derde eindigde in de verkiezing van de Gouden Bal (winnaar 2 x Platini) en die hier zelfs nog niet in de buurt kwam van de gouden schoen. Dus wat is dat schoeisel nog waard ?
  • Ronny ceunen

    2 jaar geleden
    Ze gaan hier toch Vanaken niet tot de kanshebbers rekenen hé ?? Dat zou pas een blamage zijn voor de overige spelers...
  • Jan Janssens

    2 jaar geleden
    Wat interesseert het mij wie zgz. De beste is in één van de zwakste competities van Europa.
  • Ive Van Hoet

    2 jaar geleden
    De spanning wat opbouwen ook al wetende dat de top 3 Van Club Brugge MOET worden. Wie betaalt bepaalt.