Dante Vanzier en Denis Undav - Gouden Schoen Gilles De Bilde
Volledig scherm
PREMIUM
Dante Vanzier en Denis Undav - Gouden Schoen Gilles De Bilde © BELGA/Photo News

Gaan Undav of Vanzeir Gilles De Bilde achterna? “Ik was destijds ook geen favoriet, dat is ook helemaal anders uitgedraaid”

Gouden SchoenVoor de strafste stats dit seizoen tekent het Union-koningskoppel Deniz Undav en Dante Vanzeir. Samen hebben ze een voet in liefst 45 goals. Analist Gilles De Bilde, het levende bewijs dat het wel zou kunnen voor één van de twee, schat hun kansen op de trofee echter wel gering in. “Ze scoren slechts in één stemronde én pakken punten van mekaar af.”

14 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Gille de bilde won destijds onverdiend die gouden schoen ook voor een half seizoen goed spelen ...! Voor een middelmatig spits ...
  • Johan Janssen

    2 jaar geleden
    Hoop op een verassing maar topclubs hebben de touwkes in handen. Steekt ook niemand bovenuit. De Laet verdiend hem.
  • Roger De Boever

    2 jaar geleden
    Ik hoop dat Vanzeir het haalt; in Brugge hebben ze al genoeg gouden schoenen en dit jaar verdienen ze die niet op basis van hun prestaties
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    De enige 2 spelers die gouden schoen dit jaar verdienen zijn HVA voor constant hoog niveau maar vooral CDK voor zijn enorme progressie, veelzijdigheid en hoog niveau. De vergelijking Undav-vanzeir met Debilde gaat niet op. Vergeten bij welke ploeg Debilde speelde toen hij gouden schoen kreeg?
  • Erik De baene

    2 jaar geleden
    In de tijd van De Bilde was er nog geen Verhaeghe