Niet alleen het virus muteert, ook de manier waarop we ermee omgaan zal dat moeten doen
Volledig scherm
PREMIUM
Niet alleen het virus muteert, ook de manier waarop we ermee omgaan zal dat moeten doen © Getty Images

ONZE OPINIE. Niet alleen het virus muteert, ook de manier waarop we ermee omgaan zal dat moeten doen

11 reacties

  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Er zijn Aziatische landen waar ze het virus en het gevaar ernstig namen. Met veel drastischer maatregelen als gevolg. Maar ook de korte pijn en een economie die al lang weer op volle toeren draait.
  • Michel Amerlinck

    2 jaar geleden
    @Karel Dillen, Ik denk dat duidelijk wordt dat het vaccin niet helpt en dat er velen zijn die er veel aan verdient hebben. (belgische staat meer dan 1 miljard) Dit gaat niet niet meer over gezondheid maar over geld, veel geld. En u loopt er vlot mee mee. Ik ben ook gevaccineerd en dit 2*. voor mij geen booster. de hele omgeving, met hun tweede vaccin, ligt minstens 2 dagen in bed en zijn dan nog niet virusvrij en raken besmet. Wat een leugens. Wordt wakker. Dringend.
  • Eric Aerts

    2 jaar geleden
    Het is aan de regering geloofwaardig tegenover de burger (werkgever) te converseren. Oplossingen te bieden voor de bevolking terwijl ze zelf door het raam kruipen als een dief ,schandalen vliegen ons om de oren! Nietwaar Bervoets?
  • guido Bervoets

    2 jaar geleden
    Het is de taak van de overheden om de bevolking te beschermen tegen een virus dat de volksgezondheid en de ziekenhuizen belaagt. Het is niet de schuld van de overheid dat het virus muteert als de neten en steeds weer opdaagt in een andere gedaante. En het is niet aan de regeringen om risico's te nemen en het virus vrije doorgang te geven. Als dat verkeerd afloopt krijgen zij de rekening gepresenteerd.
  • Timo De Vocht

    2 jaar geleden
    Helemaal mee eens. Op deze manier is de economische en psychische schade in verhouding veel groter dan het aantal sterftes…