.
Volledig scherm
. © Photo News

Lior Refaelov, vorig jaar winnaar van Gouden Schoen: “Wie mijn opvolger wordt? Dan ga ik voor De Ketelaere”

Gouden SchoenWoensdag wordt de 68ste Gouden Schoen uitgereikt. Lior Refaelov, de winnaar van vorig jaar, is deze keer geen kanshebber om de trofee te pakken. Wie dan wel? “Ik denk dat het een van de jongens van Club Brugge wordt”, aldus de Israëliër. “Lang was de beste speler in de eerste helft van 2021. Maar als ik moet kiezen over het hele jaar, dan ga ik voor De Ketelaere. Vergeleken met Lang heeft hij niet elke vijf minuten aandacht nodig. Hij is veel matuurder in zijn spel.”

10 reacties

  • roger reniers

    2 jaar geleden
    Nee, zelfs Deketelaere niet bekijk de prestatie's van de laatste maanden) ! Er is al enkele jaren géén waardige winnaar meer ! Het lijkt steeds meer op de Miss België verkiezing , niet wetende aan wie de trofee geven ! Het is enkel de media die hier nog mee bezig is !
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Inderdaad de enige die de gouden schoen verdient is wel CDK ...! En ook Nicola storm speelt hel sterk ... Voor de rest ....
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Het zou een "schande" zijn en een enorme verrassing/teleurstelling moest het niet Charles zijn. Rafaelov weet tenminste talent te appreciëren.
  • Tim Candaele

    2 jaar geleden
    CDK zou de terechte opvolger zijn. Die gaat het nog heel ver schoppen
  • Luc Van Hulsel

    2 jaar geleden
    De Ketelaere zonder twijfel en ook volkomen terecht. Refaelov is een voetbalkenner en tevens een zeer correct persoon die waardering verdient van elke supporter.
  1. Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloosheidsuitkering kan je dan rekenen?
    Jobat

    Ontslag gekregen of genomen: op welke werkloos­heids­uit­ke­ring kan je dan rekenen?

    Er komen heel wat formaliteiten bij kijken als je werkgever je ‘laat gaan’. Eén van de belangrijkste, waarvoor je ook zelf de nodige stappen dient te ondernemen, is de werkloosheidsuitkering. Terwijl je zoekt naar een nieuwe job – intensief én tijdrovend – zorgt deze vergoeding ervoor dat je niet zonder een inkomen komt te zitten. Maar wanneer heb je er recht op als bediende, en hoeveel bedraagt die uitkering? Jobat.be zoekt het uit.
  2. ▶ Wie pakt de Gouden Schoen? Marc Degryse houdt in voetbalpodcast ‘vier-nul’ een vurig pleidooi voor topfavoriet Alderweireld
    9

    ▶ Wie pakt de Gouden Schoen? Marc Degryse houdt in voetbalpod­cast ‘vier-nul’ een vurig pleidooi voor topfavo­riet Alderwei­reld

    Donderdag wordt de 70ste Gouden Schoen uitgereikt en dus staat ook de nieuwste aflevering van de VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’ helemaal in het teken van de trofee. Toby Alderweireld is dé topfavoriet en zou volgens Marc Degryse een meer dan terechte winnaar zijn. “Hij heeft de verdediging op poten gezet en is zowel op als naast het veld de leider. Offensief legt hij ook lange ballen op de stropdas van de lopende mensen. Hij heeft ook vijftien jaar in het buitenland gespeeld. Als je dan nog de motivatie hebt om in eigen stad een prijs te behalen, verdien je de Gouden Schoen.”